Як зробити шоколадний торт без борошна - рецепт / depositphotos.com

Апетитний шоколадний торт - шикарний десерт, який можна приготувати для своєї сім'ї або подати гостям на стіл. Найчастіше, господині не бажають випікати його самостійно - занадто багато мороки. УНІАН знає рецепт, для якого потрібно мінімум продуктів і можна обійтися взагалі без кухонної техніки.

Раніше ми говорили про те, як зробити ледачий Наполеон за 20 хвилин.

Французький шоколадний торт без борошна - рецепт

Для приготування такого торта вам не потрібен міксер - це істотно полегшує процес. До того ж, і продуктів не потрібно багато - всього 4 інгредієнта:

Відео дня
  • вершкове масло - 200 гр;
  • яйця - 6 шт;
  • цукор - 150 гр;
  • шоколад - 300 гр.

Взяти форму для запікання 24 см в діаметрі і застелити дно пергаментом. Зовні форму обмотати фольгою, щоб не пропускала воду. На водяній бані розтопити шоколад з маслом, перемішати до однорідної консистенції і охолодити до кімнатної температури. В окремій ємності збити яйця з цукром, потім акуратно ввести їх в шоколадну суміш.

Вилити масу в форму для запікання, а потім цю форму поставити у велику ємність. Залити окріп так, щоб форма для випічки з шоколадною сумішшю була до половини в ньому по бортики. Накрити все це фольгою і випікати в духовці 75 хвилин при 180°C. Готовність торта перевіряється легко - його верх не прилипає до пальця. Подавати такий десерт можна зі збитими вершками, полуницею або посипати його какао порошком.

Вас також можуть зацікавити новини: