Легкі способи приготування найкращих оладок.
Оладки – товсті м'які коржики з пшеничного борошна, смажені на сковороді. Від млинців оладки відрізняються розміром і товщиною: оладки менші в діаметрі, але товщі.
Також часто печуть оладки або смажать з використанням різних натертих овочів.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Читайте такожПишні та соковиті пиріжки в духовці: як приготувати з м ясом, капустою та абрикосами
Далі просіваємо борошно з содою. Замішуємо тісто віночком.
Розігріваємо олію на сковороді. Вливаємо в неї оладки столовою ложкою.
Запікаємо оладки з обох боків до золотистого кольору.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Читайте такожЯк приготувати вдома найніжніший кекс: сирний, шоколадний, банановий
Трьом кабачки на крупній тертці. Перекладаємо кабачки терті в миску, солимо, перемішуємо і залишаємо їх віддавати сік на 10 хвилин. Сіль допоможе кабачків швидше виділити рідина. Коли це станеться, кабачки потрібно буде вичавити.
Тим часом зробимо тісто. Змішуємо яйця з борошном, додаємо тертий на дрібній тертці часник і перемішуємо до однорідності.
Додаємо до кабачків зроблене раніше тісто і добре перемішуємо до однорідного стану. Випікаємо до золотистого кольору з двох сторін.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Гарбуз очищаємо від насіння, шкірки. Нарізаємо ножем на кубики невеликих розмірів. Печемо або тушкуємо, щоб вона стала м'якою.
З'єднуємо гарбуз з яйцями, кефіром, борошном, розпушувачем, солимо. Добре все перемішуємо, щоб всі інгредієнти з'єдналися, не залишалося грудок борошна.
На сковороду наливаємо трохи олії, чекаємо, коли вона нагріється. Беремо столову ложку, викладаємо невеликими порціями на сковороду. Смажимо оладки з гарбуза до утворення рум'яної скоринки.