Торти без випічки дуже популярні у тих, хто не любить возитися з тістом. Дуже смачним і симпатичним зовні виходить торт без випічки з печивом. Такий торт не соромно поставити навіть на святковий стіл. Готовий десерт можна прикрасити какао-порошком або розплавленим шоколадом.
Раніше ми розповідали, як зробити торт Бите скло, який також готується без випічки.
Торт без випічки з печивом і бананами
Крім бананів в торт можна додати будь-які інші фрукти або ягоди.
Інгредієнти:
- сметана - 400 г;
- вода - 125 мл;
- печиво - 350 г;
- банани - 3 шт.;
- цукор - 150 г;
- желатин - 25 г;
- ванільний цукор за смаком.
Желатин залити 125 мл окропу і розмішати до повного розчинення. Печиво розламати руками на невеликі шматочки або розкришити качалкою. Банани нарізати на такі ж шматочки, як печиво. Покладіть банани та печиво у велику миску.
Сметану збити зі звичайним і ванільним цукром за допомогою міксера. Під час збивання влити тонким струменем гарячу воду з желатином. Збивати крем ще близько хвилини. Залити кремом банани і печиво в мисці. Перемішати масу ложкою.
Форму для торта застелити харчовою плівкою, щоб було зручно виймати готовий торт. Вилити масу в форму і поставити в холодильник на кілька годин або на ніч. Вийняти з форми застиглий торт і прикрасити на свій смак.
Торт з печивом і сирним кремом
Інгредієнти:
- крекери - 500 г;
- молоко - 80 мл;
- вершкове масло - 200 г;
- цукор - 150 г;
- сир - 400 г;
- сметана - 200 г.
Вершкове масло заздалегідь дістати з холодильника, щоб воно було м'яким. Міксером збити масло з цукром до однорідності. Додати до масла сметану, цукор і сир, перебити блендером до однорідності.
Дно форми для торта застелити пергаментом. Крекери занурити в молоко і викласти в форму одним шаром. Змастити шар печива сирним кремом. Потім повторити шари, поки не закінчиться печиво. Верхній шар торта можна посипати крихтою з печива. Залишити торт в холодильнику на ніч, щоб він просочився.