
Легендарний французький шеф-кухар Жак Пепен поділився, як приготувати простий курячий суп із локшиною. Цей рецепт він запозичив у своєї матері, пише журнал Parade.
Зазначається, що цей суп готується швидко і прекрасно підходить для першої страви на обід або вечерю.
Як приготувати курячий суп із локшиною - рецепт Жака Пепена
За словами Пепена, ця проста страва "завжди в його думках і серці", оскільки суп із локшиною за вказаним рецептом готувала його мама, і люблять його дочка, і його внучка.
Процес приготування:
- Почніть із курячого бульйону. Якщо ви шукаєте вегетаріанський варіант, використовуйте овочевий. Поставте на середній вогонь, приправте сіллю і перцем.
- Додайте трохи зелені. Підійде зелена цибуля або цибуля-порей.
- Доведіть бульйон до кипіння, додайте близько 1 склянки локшини і дайте їй зваритися до готовності. Пепін вважає за краще використовувати тонку яєчну локшину.
- В останню чергу додайте в уже готовий суп швейцарський сир, попередньо натерши його на тертці.
Нагадаємо, раніше УНІАН писав, як найсмачніше запекти гарбуз у духовці.