Як зробити так, щоб свинина на сковороді шматочками виявилася соковитою і м'якою - дізнайтеся на УНІАН.
З м'яса хрюшки можна зробити величезну кількість страв - від наваристого борщу до пікантної буженини в духовці. Раніше ми розповідали, що приготувати зі свинини в духовці і на мангалі, а сьогодні розберемося з м'ясними стравами на сковороді.
Свинину нарізати шматочками, цибулю і моркву - кубиками. Розігріти сковороду з маслом, злегка підсмажити на ній інгредієнти. Додати рис, бульйон, спеції, подрібнений часник і горошок.
Варити 20 хвилин, періодично помішуючи. Посипати блюдо половиною тертого сиру, додати сметану, тушкувати під кришкою 5 хвилин. Потім висипати кількість сиру, що залишилась, і залишити настоюватися. Перед подачею прикрасити подрібненою цибулею.
Читайте такожНавіщо готувати курку в молоці: несподівана кулінарна хитрість
Викласти нарізану цибулю, обсмажувати її 3-5 хвилин. Посипати часником, кмином, паприкою і чебрецем. Перемішати і протушкувати ще пару хвилин. Потім додати помідори, томатну пасту і бульйон. Довести до кипіння, варити 10 хвилин. З'єднати в сковороді з м'ясом і грибами, тушкувати до тих пір, поки м'ясо не стане м'яким. Перед подачею посипати зеленню.
Свинину промити, нарізати на тонкі довгі шматочки. В окремій ємності збити яйце з молоком. На плоску тарілку висипати борошно, сіль, перець і мускатний горіх. Обваляти кожен шматочок свинини спочатку в яєчній суміші, потім в борошні. Обсмажувати на розігрітій сковороді з маслом протягом 3-5 хвилин. В кінці викласти шматочки на паперовий рушник, щоб прибрати зайвий жир.
Для цього рецепта взимку можна використовувати заморожену овочеву суміш
Взяти каструлю, додати соєвий соус, цукор, мед, кунжутне масло і воду. Помішувати до повного розчинення цукру, потім довести до кипіння. Додати крохмаль, розчинений в 30 мл води. Варити 1-2 хвилини до загустіння соусу.
Читайте такожАпетитна закуска з сала: найкращі українські рецепти
Тушкувати 30 хвилин, постійно помішуючи. В кінці додати соус в сковороду, додати овочі, перемішати. Перед подачею посипати кунжутом.