Як зробити відбивні зі свинини і який маринад вибрати, щоб м'ясо було ніжним - дізнайтеся на УНІАН.
Апетитне свиняче м'ясо часто вибирають господині для приготування різних страв. Ціна повністю відповідає якості, а нескладні рецепти допомагають зробити з будь-якої частини тушки дивовижне блюдо. УНІАН розібрався, як замаринувати відбивні зі свинини і в чому секрет ніжного м'яса.
Раніше ми говорили про те, що приготувати зі свинини на друге, а сьогодні ділимося рецептами відбивних і кращими варіаціями маринадів. Ви можете використовувати ті, що вказані в рецептах, або вибрати один з представлених на картинці.
М'ясо вимити, обсушити, розрізати на порційні шматки товщиною в 1 см. Відбити молотком з обох сторін, посолити, поперчити. Зробити кляр: яйця розбити в тарілку, додати сметану, і подрібнений часник. Збити віночком.
Свинячі відбивні обваляти в борошні, потім вмочити в клярі. Смажити на розігрітій сковороді, змащеній олією, з кожного боку по 5 хвилин.
Свинину промити, обсушити, нарізати на порційні шматки. Відбити молотком з двох сторін, в мисці з'єднати яйця, сіль і перець. Часник пропустити через прес, додати в миску, масу перемішати до однорідності. Шматки свинини опустити в яєчну суміш і перемішати так, щоб маса повністю покривала відбивні.
Читайте такожКурячі стегенця в духовці і на сковороді: 4 чудових страви
Ємність накрити кришкою, поставити в холодильник на 4-5 годин або на ніч. По закінченні цього часу дістати м'ясо, обваляти кожен шматок в панірувальних сухарях. На сковороді розігріти олію, смажити відбивні на середньому вогні по 5 хвилин з кожного боку.
Свинячу тушку нарізати на порційні шматки, кожен шматочок кілька разів проткнути виделкою. Перекласти свинину в миску, посолити, поперчити, додати паприку і сушений часник. Влити трохи соняшникової олії, перемішати і залишити маринуватися мінімум на 30 хвилин.
Розігріти сковороду, викласти на неї відбивні. Обсмажувати на сильному вогні з кожного боку по 5 хвилин. Гриби очистити, але не мити. Ріпчасту цибулю дрібно нарізати. Викласти відбивні в форму для запікання, накрити фольгою і відставити в сторону. Розігріти духовку до 170°C.
Читайте такожТоп простих соусів для свинини: 9 неймовірно смачних рецептів
Свиняче м'ясо вимити, обсушити, нарізати на шматки і відбити з двох сторін молотком. В кінці посолити і поперчити. Викласти в миску ананас, нарізаний шматочками, і ріпчасту цибулю. Додати кукурудзу, перемішати.
Змастити пергамент маслом, викласти відбивні. Зверху додати начинку і тертий сир. Запікати відбивні в духовці при 200°C 20-25 хвилин.