Вафельний торт - це простий, але дуже смачний десерт / фото ua.depositphotos.com

Вафельний торт зі згущеним молоком і горіхами - це класика серед простих десертів. Він готується з доступних продуктів і займає рекордно мало часу - швидше і простіше тільки купити вже готовий торт.

Раніше ми розповідали, як приготувати шоколадний крем для торта, а також смачний торт Рафаелло без випічки за 15 хвилин.

Як приготувати торт вафельний зі згущеним молоком

Для цього найпростішого рецепту вам знадобляться лише чотири інгредієнти:

Відео дня
  • волоський горіх;
  • вершкове масло;
  • вафельні коржі;
  • варене згущене молоко.

Горіхи перебиваємо в крихту. Це можна зробити в блендері або качалкою - просто покладіть горіхи в пакет і подрібніть їх. Згущене молоко збиваємо міксером разом з розм'якшеним вершковим маслом. У крем додаємо горіхи і перемішуємо. Гарненько промазуємо коржі кремом. Верхній корж можна прикрасити горіхами, ягодами або кокосовою стружкою.

Торт можна подавати практично одразу, але якщо у вас є зайва година, то самий верхній корж залишаємо тимчасово без крему. На торт кладемо обробну дошку і літрову банку з водою - таким чином ми створюємо саморобний прес. Це допоможе торту краще просочитися. Ми залишаємо на 40 хвилин, потім знімаємо нашу конструкцію, промазуємо верхній корж і прикрашаємо за своїм бажанням.

Вас також можуть зацікавити новини: