Кадиров оголосив, що створить власну армію для "захисту пригнічених народів"

Армія нібито буде рятувати пригнічені "демократами" народи.

Опальний очільник Чечні Рамзан Кадиров відзначився ідеєю створити власну армію "для захисту пригноблених народів у свому світі". 

Як заявив "піхотинець Путіна" під час виступу в Російському університеті спецназу 30 квітня, метою його власної армії нібито стане захист народів, яких притісняють у світі.

"Останнім часом я все частіше думаю, щоб створити хорошу таку армію, щоб могли перебратися до різних держав і захищати народи, які обмежують ті країни, які називають себе найдемократичкнішими", - сказав Кадиров.

"Дон-дон" впевнений, що до його армії приєднаються "люди з усього світу і патріоти, готові віддати життя заради порядку".

Останні заяви Кадирова

Останнім часом Кадиров рідше з'являється на публіці. Ходять чутки, що у нього з'явилися проблеми зі здоров'ям.

Нещодавно Кадиров оголосив, що з українського полону в Грозний повернулося 5 "кадирівців", які залишилися без боєприпасів. Однак зустрічатися з ними він відмовився, оскільки вважає, що "нема жодних причин опинитися в полоні".

Перед цим Кадиров розгнівався через рішення Міжнародного кримінального суду в Гаазі видати ордер на арешт російського диктатора Володимира Путіна. Він заявив, що за депортацію українських дітей Путіна нібито не судити треба, а висувати на Нобелівську премію миру.

Вас також можуть зацікавити новини: