"Наслідок хвороби": журналіст пояснив, чому Медведєв використав у статті про Україну "бандитські" фрази

Екс-президент Росії "практично не просихає" останнім часом, зазначив журналіст.

У статті колишнього президента Росії, заступника голови Ради безпеки країни Дмитра Медведєва є багато яскравих фраз через його певну хворобу.

Чиновник останнім часом дуже багато п'є й "практично не просихає", розповів журналіст-міжнародник Іван Яковина в ефірі телеканалу "Україна 24".

Співрозмовник зазначив, що стаття витримана у дуже скривдженому і хамському тоні, та у ній є лексика "буквально бандитського підворіття".

"…Ось ця яскравість оборотів Медведєва, як мені здається, як наслідок його певної хвороби. Він дуже багато п'є останнім часом, практично не просихає. Через це його в самій Росії відсторонили від усіх важливих постів. Його навіть не пустили до Держдуми, хоча формально він є керівником фракції партії "Єдина Росія"…", – додав Яковина.

Читайте також"Зовнішнє управління, ко-ко-ко, слабка влада": у Зеленського висміяли статтю Медведєва про УкраїнуРаніше стало відомо, що в одному з росЗМІ Дмитро Медведєв опублікував статтю про владу України під назвою "Чому безглузді контакти з нинішнім українським керівництвом".

У матеріалі чиновник, зокрема, назвав "Кримську платформу", ініційовану Україно для деокупації півострова, "дебільною", а закон про корінні народи української держави – "ублюдковим".

Радник керівника Офісу президента Володимира Зеленського Михайло Подоляк заявив, що стаття Медведєва про Україну більше схожа на "якісь дитячі образи, традиційні комплекси і тотальне нерозуміння сучасних реалій".