На Бєлгородщині проклинають губернатора: "бомби падають", а укриттів немає (відео)

Мешканці обурюються через те, що гроші на підготовку бомбосховищ вкрали.

Сьогодні на тлі масштабної атаки БПЛА по Бєлгородській області радіостанції регіону запустили тривожні повідомлення із закликами до евакуації. В цей час місцеві мешканці намагалися потрапити до укриття, аби врятуватися. Однак вдалося це зробити далеко не всім. 

В мережі спливло відео, на якому можна побачити, як мешканці області намагаються потрапити до укриття, але бомбосховище занедбане і закрите. 

Через це одна з жінок почала вголос проклинати губернатора області В’ячеслава Гладкова, який, за її словами, вкрав гроші і не підготував укриття. 

"Передайте тому Гладкову, що він ***арас. Наді мною бомби падають!", – каже жінка.

Ситуація в Бєлгороді - що треба знати 

22 травня стало відомо про  оточення російського КПП "Грайворон" під Бєлгородом, яке розташоване поблизу сховища ядерної зброї, і звільнення російськими добровольцями, що воюють на боці України, населених пунктів на прикордонні.

В українській розвідці повідомили, що на території Бєлгородської області операцію проводять представники "Легіону "Свобода Росії" і "Російського добровольчого корпусу". Заявлена мета – створення "смуги безпеки" на прикордонні задля захисту цивільних українців.

Губернатор Бєлгородської області В’ячеслав Гладков заявив, що у регіоні запроваджено режим контртерористичної операції (КТО).

Вас також можуть зацікавити новини: