У Росії на кордоні з Україною ввели режим КТО / фото соцмережі

У Бєлгородській області запроваджено режим контртерористичної операції (КТО), заявив місцевий губернатор В'ячеслав Гладков:

"З метою забезпечення безпеки громадян в Бєлгородській області з сьогоднішнього дня введений правовий режим контртерористичної операції, який встановлює спеціальні заходи і тимчасові обмеження. Починаючи від перевірки у фізичних осіб документів, що засвідчують їх особу і закінчуючи призупиненням діяльності небезпечних виробництв і організацій, в яких використовуються вибухові, радіоактивні, хімічно і біологічно небезпечні речовини", - написав він.

Раніше повідомлялося, що у МВС Бєлгородської області ввели план "Едельвейс", оголошено загальний збір співробітників у всіх відділах поліції регіону.

Відео дня

Також Гладков повідомляв, що нібито у Грайвороні постраждали три людини: двоє чоловіків і одна жінка отримали осколкові поранення.

Новини Бєлгорода - актуальне 

Як писав УНІАН, 21 травня в РФ заявили, що в Головчино Бєлгородської області атакували адміністративну будівлю.

А вранці 22 травня було оголошено про оточенні російського КПП "Грайворон" під Бєлгородом. Воно розташоване поблизу сховища ядерної зброї.

Як повідомили в ГУР Міноборони України на території Бєлгородської області операцію проводять представники "Легіону "Свобода Росії" і "Російського добровольчого корпусу". Мета - створення "смуги безпеки" для захисту цивільних українців.