"Пика в гармату": російський бот епічно "спалився" коментарем про ЗСУ

Очевидно, коментар писав росіянин, адже коректність перекладу його не турбувала.

Російський бот відзначився дуже кур'йозним коментарем, створеним некоретно за допомогою Google перекладача.

Під однією з публікацій в Telegram бот з нікнеймом Developer намагався дискредитувати українську армію, звинувачуючи у жорстоких катуваннях полонених.

"Я читав новину з Росії, так там показували, як українська армія каструє російських полонених, відрубує руки та ноги їм. Так, чого просити росіян про терпляче звернення, коли у самих пика в гармату?", - написав бот.

Очевидно, коментар писав росіянин, адже не звернув увагу на некоректний переклад. "Терпляче звернення" - це, очевидно, "терпеливое обращение" російською, а "пика в гармату" - відомий російський вислів "рыльце в пушку".

Пропаганда РФ

Готуючись до повномасштабної війни впродовж кількох років, Росія налагодила безперебійну роботу своєї пропагандистської машини. У квітні 2023 року президент країни-агресора Володимир Путін доручив розглянути питання щодо організації вивчення історії так званої "СВО", також доручив створити музеї, присвячені війні в Україні.

Також повідомлялося, що в Росії підготували підручник історії для 11-х класів з розділом про так звану "СВО", в якому будуть розкриті причини початку війни в Україні за версією роспропаганди.

Вас також можуть зацікавити новини: