Поставили на ноги на 4 години: аналітик розкрив подробиці стану Путіна (відео)

Терапія, яку проходить диктатор, не дає результати, зазначив Валерій Соловей.

Кремлівський диктатор Володимир Путін сильно хворий. Він проходить вже третій курс лікування за два місяці, але терапія не дає результати. Саме з його станом і пов'язані недавні заяви ватажка ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина.

Про це розповів російський опозиціонер, політичний аналітик Валерій Соловей, зазначивши, що 9 травня Путін зміг протриматися на ногах, "завдяки безприкладним зусиллям лікарів-шкідників".

"Вони його поставили на ноги на якийсь час, на 4 години не більше. Природно, на другий день після сильних стимуляторів він відчув погіршення. Ця терапія, яку він зараз проходить, не приносить результати. По-моєму, це вже третій курс терапії за два місяці. І його оточення це спостерігає і робить певні висновки. І деякі з учасників оточення, найбільш зухвалі, навіть переходять до вербальних практик", - зазначив Соловей, натякаючи на Пригожина.

На думку опозиціонера, ватажок ПВК "Вагнер" розуміє, що ситуація виходить на фінішну пряму, і він готується до цього.

"Пригожин здогадується, що його силовики не чіпатимуть, тому що він потрібен як криголам кризи. Хтось повинен почати... У цих людей є можливості, їм зовсім не складно зайнятися його нейтралізацією, і вони б це зробили досить успішно. Але, бачите, вони не хочуть, тому що він їм потрібен", - вважає Соловей.

Заява Пригожина про "щасливого дідуся" - подробиці

Як писав УНІАН, 9 травня Євген Пригожин опублікував чергове відеозвернення, в якому згадав якогось дідуся, який "думає, що йому добре", попри важку обстановку на фронті в Україні.

10 травня Пригожин виправдався, кого він назвав "щасливим дідусем", запропонувавши відразу три варіанти.  Він назвав генерала Михайла Мізінцева, начальника Генерального штабу РФ Валерія Герасимова і учасницю російського реаліті-шоу "Дім-2" Наталію Хім.