Росіяни наскаржилися на Гіркіна: його перевірять на "фейки" про російську армію

Також невідомі просять уважніше придивитися до "Клубу розсерджених патріотів" Гіркіна.

Терориста Ігоря Гіркіна (Стрєлкова) зажадали перевірити на предмет дискредитації ЗС РФ. Займатися цим доведеться слідчим органам Санкт-Петербурга, пише "Mash" з посиланням на "жінку Тетяну з Новосибірська", яка подала відповідний запит до правоохоронних органів.

За версією росіянки, Гіркін нібито живе в Петербурзі, тому перевірку слів терориста доручили співробітникам правоохоронних органів цього міста.

"Тетяна" підтвердила, що у неї є питання до Гіркіна, але далі спілкуватися відмовилася, завершивши бесіду загадковою фразою "навіщо мені говорити з журналістами, я сама у погонах".

Відзначається, що днями Гіркін повідомив у своєму телеграмі, що акаунт з його стрімами заблокували адміни YouTube.

Окремо російські пропагандисти пишуть, що Московське МВС РФ також перевірить Ігоря Гіркіна-Стрєлкова на предмет дискредитації ЗС РФ. На думку обвинувачів, 20 березня він виклав ролик, де ображав владу, радив мовчати, а не виправдовуватися і звинуватив керівництво країни в тому, що військові дії не почалися в 2014 році. Коли, з його слів, від Харкова до Одеси можна було дійти практично без єдиного пострілу.

Також невідомі просять уважніше придивитися до "Клубу розсерджених патріотів" і перевірити на шахрайство. Нібито Гіркін разом з дружиною отримував пожертвування на потреби війни, але про них ніяк не звітував, тому гроші могли йти куди завгодно.

Гіркін і війна в Україні - що відомо про позицію російського бойовика

Гіркін, який сам брав участь у війні проти України в 2014 році, наразі критикує російське командування за, на його погляд, малоефективне витрачання людських ресурсів і техніки. У цьому контексті Гіркін особливо недолюблює Пригожина, який кидає натовпи "вагнерівців" у м'ясні штурми на позиції ЗСУ.

Терорист не вірить у перемогу Росії, а не так давно називав російських окупантів "військовими злочинцями". Він один з небагатьох пропагандистів, які підтверджують божевільні втрати РФ у боях з ЗСУ. Також бойовик критикує Путіна, вже неодноразово відкрито розмірковуючи про його політичне і фізичне усунення

Разом з тим Гіркін не критикує вбивства українців, просто вважає, що Москва це могла б робити ефективніше. 

Вас також можуть зацікавити новини: