Гіркін заявив, що ордер на арешт Путіна - це провісник перемоги України у війні / REUTERS

Російський терорист Ігор Гіркін (Стрєлков) підтримав істерику російських чиновників та пропагандистів з приводу видачі ордера на арешт лідеру РФ Володимиру Путіну з боку Міжнародного кримінального суду Гааги. 

У своєму Telegram Гіркін відзначився апокаліптичним прогнозом для влади РФ, заявивши, що Захід вирішив створити юридичні підстави переможних результатів війни в Україні, виписавши ордер Путіну. 

"Путіна передбачувано "визначили в чергові Мілошевичі "(Каддафі, Саддамами і т.д.) і готуються розправитися з ним також, як з усіма попередніми", - заявив він.

Також Гіркін стверджує, що якби на Заході були б найменші сумніви з приводу перемоги України - там би від таких рішень утрималися. 

"Не будь недавні "дорогі та шановні партнери" ("заносівці") настільки впевнені - вони утрималися б від таких нахабних дій", - констатував терорист. 

Путін став четвертим світовим лідером з ордером від Гааги

Нагадаємо, що 17 березня Міжнародний суд Гааги заявив про причетність лідера РФ Володимира Путіна до депортації українських дітей і виписав міжнародний ордер на його арешт, а також арешт уповноваженої з прав дитини Марії Львової-Бєлової.

Раніше за історію свого існування МКС виписував аналогічні ордери щодо трьох світових лідерів - їхні історії завершилися сумно. Йдеться про президента Судану Омара аль-Башира, лідера Лівії Муаммара Каддафі, а також президента Кот-д'Івуару Лорана Гбагбо. Всі вони були причетні до геноцидів і злочинів проти людства. 

Вас також можуть зацікавити новини: