Шукають диверсантів: роспропаганда почала боятися етнічних українців та біженців (відео)

Рупори Кремля не виключають, що серед цих груп людей можуть діяти партизани.

Російська пропаганда відзначилася новим наративом, заявивши, що РФ загрожують етнічні українці та біженці. 

В ефірі пропагандистського ток-шоу Ольги Скабєєвої раптом заявили, що ці групи українців "здатні на диверсії". Їх в Росії нібито вже "не десятки і не сотні".

"Я думаю, що на території Росії є достатньо людей, які симпатизують Україні. Якщо взяти, так би мовити, кількість етнічних українців, я думаю, це не десятки та не сотні", – заявив російський професор і генерал-лейтенант запасу Євген Бужинський.

Скабєєва додала, що і серед українських біженців є люди, здатні на диверсії. "Експерт" з нею погодився.

Війна в Україні та російська пропаганда

Російська пропаганда почала активніше зомбувати росіян від початку повномаштабного вторгненням РФ в Україну. Протягом перших місяців повномасштабної війни російська пропаганда пояснювала вторгнення в Україну термінами "демілітаризація" та "денацифікація". Однак останній не прижився, оскільки росіяни його не розуміли. 

Брехню пропагандистів курує Кремль. Нещодавно російським пропагандистам видали нові методички з метою мінімізації негативних настроїв серед мобілізованих. ЗСУ рекомендують називати "бойовиками" та "збройними формуваннями", а мобілізованих заборонено називати "мобіками".

Російські пропагандисти залучили до зомбування свого населення "важку артилерію": екстрасенсів, тарологів та конспірологів. "Експерти" у прямому ефірі федерального каналу переконували росіян, що їхня країна стане "оазисом світла", а України не буде.

Вас також можуть зацікавити новини: