Терорист Гіркін вказав місце Пригожина

Пригожин заявив, що після боїв за Бахмут група "Вагнера" буде неминуче розширюватися.

Російський терорист Ігор Гіркін вважає, що ватажок ПВК"Вагнер" Євген Пригожин повинен сидіти за ґратами, а не мріяти про похід у політику. Напередодні "кухар Путіна" натякнув на політичні амбіції.

У відео, опублікованому в соцмережах бойовиків, Пригожин каже, що після боїв за Бахмут група "Вагнера" буде неминуче розширюватися, натякаючи на похід в політику.

"Артемівськ (Бахмут) ми візьмемо. Після цього ми почнемо потихеньку перезавантажуватися. Далі ми перейдемо в нову стадію - почнемо набирати людей у різних регіонах. Цих людей ми плануємо набирати. ПВК "Вагнер" повинна перетворитися в "армію з ідеологією", - розмріявся Пригожин.

Після чого кола "воєнкорів" заявили, що цим відео Пригожин "підписав собі вирок".

Рашистська аудиторія разом з Гіркіним відкрито незадоволена тим, як безглуздо Пригожин використовує ресурси найманців у штурмах.

У зв'язку з чим Гіркін заявив, що Пригожина "за справедливістю" мають "щонайменше посадити". "А взагалі-то по ньому військовий трибунал плаче. Але я ніяк не здивований, що сам "кухар" і люди, що стоять за ним, плутають справедливість з "поняттями". Бо "народжений повзати - літати не може", - висловився терорист.

Пригожин і Гіркін - конфлікт між окупантами

Конфлікт Гіркіна і Пригожина перейшов в активну фазу, коли ватажок "вагнерівців", незадоволений його критикою, покликав терориста повоювати в ПВК. На що Гіркін відповів відмовою.

Тоді Пригожин сказав, що все одно знайде бойовика і відправить його до "вагнерівців".  

Гіркін відомий за критиці Шойгу і Путіна. Він вважає, що російська кадрова армія могла б ефективніше вбивати українців і захоплювати міста без зайвих втрат.

Сам Пригожин, як писали ЗМІ, сподівається завдяки полю бою та коштом "вагнерівців" й провоєнної аудиторії, що його підтримує, побудувати собі політичну кар'єру у Росії. Вплив його на Путіна останнім часом зростає.

Вас також можуть зацікавити новини: