"У них своя романтика": роспропаганда видала, що Буданов сам отруїв дружину (відео)

За божевільною версією кремлівських рупорів, причиною став нібито коханець очільника ГУР.

Російська пропаганда не могла пройти повз новини про отруєння дружини очільника Головного управління розвідки Кирила Буданова Маріанни. У кремлівських рупорів навіть є власна "версія" цього замаху.

В ефірі однієї з пропагандистських програм топ-пропагандисти цинічно натякнули на те, що Маріанна Буданова нібито могла зраджувати чоловіку, адже разом з нею отруїлися кілька чоловіків - високопоставлених чиновників ГУР.

"Чим Маріанна тоді займалася з підлеглими свого чоловіка. Ну, може, температуру один одному міряли (за однією з версій причиною отруєння могла бути ртуть - УНІАН). Це вже їхні справи", - заявив один з пропагандистів.

Втім, на цьому його божевільні "версії" не закінчилися. Кремлівський рупор заявив, що Маріанну Буданову міг отруїти її ж чоловік.

"Можливо, до цього чоловік причетний? Є такий Річард Мур - начальник Мі6. У нього є заступник - забув прізвище. Так от, була публікація, що у цього заступника начальника Мі6 стосунки з Будановим. Це ж може бути таке, у них там своя романтика", - заявив пропагандист.

"Експерти" та інші пропагандисти відреагували на цю "версію" усмішкою. Втім, у ці нісенітниці, схоже, ніхто з присутніх не повірив.

Отруєння Маріанни Буданової

Вчора стало відомо, що Маріанна стала жертвою отруєння. За даними ЗМІ, мова йде про важкі метали, які не використовуються в побуті та воєнній справі. Також отруїли кількох працівників розвідки.

За даними УНІАН, Буданова проходить лікування в Україні. Згодом представник розвідки Андрій Юсов підтвердив інформацію ЗМІ. Він каже, що курс лікування дружини Буданова майже завершено.

Вас також можуть зацікавити новини: