В армії РФ процвітає солдафонщина: ходять строєм і вчать пісні на передовій

Російська армія яскраво ілюструє повний відрив офіцерів від реальності.

Після більш ніж року повномасштабної війни російські офіцери на передовій продовжують займатися "солдафонщиною", змушуючи підлеглих розучувати "патріотичні" пісні і ходити строєм під українськими обстрілами. Про це повідомляють Z-канали в Телеграм.

Так, канал "Рыбарь" пише, що в Запорізькій області російські офіцери полюбили влаштовувати ранкові шикування солдатів на плацу. Також їм подобаються маршируючі колони і красива парковка військової техніки в ряд. Автори пабліку обурюються, що українська розвідка дізналася про цю ідіотію і вирішила скористатися ситуацією – завдати удару по плацу з  окупантами.

Цю ж інформацію підтверджує і Z-канал "Два майора". За його даними, в неназваній локації недалеко від фронту генерали дві години ганяли 500 офіцерів по відкритому плацу. Це місце добре проглядається з багатоповерхівок, розташованих неподалік, тому українські військові цілком могли дізнатися про цей перфоманс. Канал зазначає, що було вже багато випадків, коли українці "карали" росіян за таке дійство.

Також Z-канали скаржаться, що офіцери на передовій кошмарять підлеглий їм склад розучуванням стройових пісень. Зокрема розучувати пісню "С чего начинается Родина" вимагали від солдатів 36-ї бригади 29-ї армії, що воювала в районі Вугледара. Воєнкори так і кажуть, що в російській армії "кілька поколінь придурків з вищого ешелону в погонах".

Ситуація на фронті - останні новини

За даними українського Генштабу, загальні бойові втрати росіян з початку вторгнення вже склали понад 212 тисяч осіб. Тільки за останню добу втрати зросли на 730 осіб. Втрати в техніці не менш вражаючі - майже 3,9 тис. танків, без малого 7,6 тис. бойових броньованих машин, 3,6 тис. одиниць артилерії.

За даними британської розвідки, в даний час ініціатива на фронті належить українській армії, хоча росіяни не відмовляються від спроб просуватися вперед. Так, окупанти намагаються захопити Мар'їнку та Авдіївку в районі Донецька.

Вас також можуть зацікавити новини: