"України не існує": у Держдумі РФ видали нову порцію маячні за старою методичкою Кремля

В'ячеслав Володін заявив, що США та НАТО захопили українську територію.

Голова Державної Думи Російської Федерації В'ячеслав Володін видав нову порцію маячні щодо України в кремлівському стилі. Він знову заявив, що Україну нібито захопили США та НАТО.

За його словами, нібито Київ не хоче сідати за стіл переговорів з Москвою, тому що Вашингтон не дозволяє.

"України як держави не існує. Ця територія на сьогоднішній день - полігон для обкатки озброєння, яке поставляється всіма країнами НАТО. Влада в Україні абсолютно кишенькова. Всім керують радники з Вашингтона, з Брюсселя. Якщо говорити про Зеленського - це просто телеведучий. Причому з текстом, який йому напишуть", - заявив оскаженілий російський чиновник в коментарі Белта.

Він знову згадав путінський наратив про "держпереворот" в Україні й нібито нелегітимність нинішньої влади.

"Вони давно не представляють народ, захопили владу за підсумками держперевороту. Вашингтон там заправляє, і Вашингтон визначатиме, скільки триватиме війна, скільки загине українців. Для них жителі України - це витратний матеріал", - продовжив Володін.

Абсурдні заяви Володіна - останні новини

В'ячеслав Володін нічим не відрізняється від своїх колег в Держдумі РФ й нерідко видає дивні заяви на адресу України та наших західних союзників. Він погрожував вимагати від США компенсації за створення коронавірусу

Крім того, чиновник погрожував Вашингтону забрати Аляску, якщо в США конфіскують заморожені через війну в Україні російські активи.

Вас також можуть зацікавити новини: