Apple представляє нові iPhone / фото REUTERS

У вівторок, 13 жовтня, о 20:00 за київським часом стартувала презентація Apple, на якій представляють лінійку iPhone 12.

Очікується, що "яблучним" фанатам покажуть чотири нові смартфони. Дивіться презентацію Apple на сайті УНІАН.

Презентація Apple 13 жовтня: компанія представляє iPhone 12 - онлайн-трансляція

Презентація iPhone 12: що відомо

За інформацією інсайдерів, 13 жовтня Apple представить чотири нові смартфони: iPhone 12 Mini, iPhone 12 Max, iPhone 12 Pro та iPhone 12 Pro Max.

iPhone 12 Mini, швидше за все, отримає 5,4-дюймовий екран, Max і Pro - 6,1 дюйма, а флагман - 6,7. Всі вони будуть з "чубчиком".

Очікується, що вся лінійка нових iPhone буде підтримувати технологію 5G.

Читайте такожApple оголосила дату нової презентації: мають показати iPhone 12

Варто зазначити, що ці назви неофіційні — вони були озвучені інсайдерами.

За чутками, всі чотири моделі отримають OLED-дисплеї. Крім того, два найдорожчі смартфони з лінійки будуть оснащені тривимірним датчиком.

Інсайдери кажуть, що ні зарядного пристрою, ні навушників в комплекті не буде.

Камери в нових iPhone

Старші моделі iPhone 12 Pro й iPhone 12 Pro Max зможуть похвалитися потрійною камерою з лідаром, тоді як молодші будуть оснащуватися здвоєними камерами.

Скільки коштуватиме iPhone 12: інформація інсайдерів

  • iPhone 12 Mini - від $ 699. Він буде доступний в п'яти кольорах - чорному, білому, червоному, синьому і зеленому, і трьох варіантах обсягу флеш-пам'яті — 64, 128 і 256 ГБ.
  • iPhone 12 - $799. Кольори й варіанти обсягу пам'яті ідентичні iPhone 12 mini.
  • iPhone 12 Pro - від $ 999. Буде представлений в наступних кольорах - золотистий, сріблястий, темно-сірий і синій, а обсяг вбудованої пам'яті складе 128, 256 або 512 ГБ.
  • iPhone 12 Pro Max - від $1099. Кольори й варіанти обсягу пам'яті ідентичні iPhone 12 Pro.
Неофіційні рендери

Що ще Apple може представити 13 жовтня

У списку потенційних новинок, які можуть показати разом з новими iPhone, пише ITC, - перші моделі MacBook на базі процесорів ARM власної розробки, нові навушники AirPods, більш компактна і доступна колонка HomePod, трекери AirTags і зарядна станція AirPower.

Презентація Apple 15 вересня: що показала компанія

У штаб-квартирі Apple в Купертіно 15 вересня пройшла щорічна презентація новинок від Apple. Тоді компанія показала оновлений "розумний" годинник Apple Watch і нові моделі планшетів iPad.

А ось про нові iPhone компанія Apple під час презентації навіть не згадала. 

Інсайдери також очікували, що Apple покаже перші накладні навушники AirPods Studio і трекер втрачених речей AirTag, але й цього не сталося.