28 квітня минулого року народний депутат Надія Савченко та керівник Центру звільнення полонених "Офіцерський корпус" Володимир Рубан були помічені за знищенням документів. Подія трапилась біля пам'ятника засновникам Києва. 

Відео дня

Савченко з Рубаном потрапили в поле зору випадкових свідків, які перебували у цьому місці випадково з весільною процесію. На той момент вони впізнали лише Савченко і сфотографували її, передає "Главком".

Читайте такожСавченко загрожує довічне ув’язнення

Випадкових перехожих привернула увагу не лише депутат, а й те, чим вона займалась з невідомим для них на той момент чоловіком. "Парочка палила документи і розтирала попіл", - розповіли свідки.

Після того, як на початку березня з’ясувалося, що цих людей підозрюють у підготовці теракту, а обличчя Рубана стало більш впізнаваним після низки публікацій у ЗМІ, свідки вирішили передати фотографії ЗМІ.

На світлинах видно, як Савченко і Рубан спочатку прогулюються парком, щось обговоррють, а потім зупиняються і починають палити якісь документи. Після того, як папери були знищені, вони дійсно розтерли попіл.

Як відомо, Савченко з Рубаном звинувачують у підготовці теракту у Верховній Раді.