Слідством зібрана достатня доказова база і фігурантам оголошена підозра \ фото УНІАН

У Харкові поліція оголосила про підозру у злочині трьом чоловікам, причетним до нападу на депутата Харківської обласної ради Дмитра Булаха, що був скоєний у серпні 2017 року.

Читайте такожУ Харкові поліція встановила чотирьох учасників нападу на антикорупціонера Лісічкіна

Як передає кореспондент УНІАН, про це під час брифінгу повідомив журналістам начальник слідчого управління Головного управління Нацполіції в Харківській області Сергій Чиж.

Відео дня

«Слідством зібрана достатня доказова база і вже на сьогодні фігурантам кримінального провадження за фактом нанесення тілесних ушкоджень Булаху оголошена підозра. Особи затримані», - сказав Чиж.

За його словами, підозра за ст. 122 ККУ ("середньої тяжкості тілесних ушкоджень") оголошена наприкінці минулого тижня організатору злочину, який не співпрацює зі слідством, і двом виконавцям, які зізналися у скоєному.

«Уже на червень місяць ми плануємо дане кримінальне провадження направити до суду», - підкреслив Чиж.

У свою чергу начальник Головного управління Нацполіції в Харківській області Олег Бех зазначив, що причиною нападу на Булаха у серпні 2017 року стала його активна громадська робота. «Насамперед — це активна громадські робота і небажання тих чи інших осіб чути про себе у ЗМІ», - наголосив Бех.

Як повідомляв УНІАН, 30 серпня минулого року у Харкові було скоєно напад та побито депутата Харківської обласної ради від партії «Самопоміч», голову правління «Харківського антикорупційного центру» Дмитра Булаха.