Ілюстрація / REUTERS

Поліція затримала двох підозрюваних у побитті прикордонників в кафе Маріуполя.

Читайте також"Вирватися не виходило": з'явилися нові подробиці побиття прикордонників у Маріуполі

Як повідомляє прес-служба поліції Донеччини, їм інкримінується ч.2 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство, вчинене групою осіб). Підозрюваним загрожує до 5 років обмеження волі або до 4 років позбавлення волі.

Відео дня

«Співробітники Центрального відділу поліції встановили, що до побиття двох офіцерів Державної прикордонної служби причетні двоє чоловіків 1999 року народження. Попередньо встановлено, що дані особи проходили стажування в службі охорони підприємства. Підозрювані затримані в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Встановлюються інші учасники конфлікту. Повні обставини події з’ясовуються», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що кримінальне провадження за даним фактом перекваліфіковане на ч.2 ст. 296 Кримінального кодексу України, триває досудове розслідування.

Як повідомляв УНІАН, у кафе RedCups у Маріуполі Донецької області ввечері 17 червня були побиті прикордонники. Підполковнику Держприкордонслужби Станіславу Кероду зламали щелепу, постраждала також його колега — прес-офіцер Донецького прикордонного загону Валерія Карпиленко.