Авіаційні навідники готові до бойового наведення авіації на морські цілі / фото УНІАН

Військові ООС тренуються вражати морські цілі, щоб відбивати можливі атаки ворожого десанту на узбережжі Азовського моря.

Читайте такожКораблі ВМС України і НАТО провели спільне тренування в Чорному морі (фото)

Про це повідомляє прес-служба ООС. "В Об'єднаних силах приділяється значна увага обороні Азовського узбережжя щодо недопущення висадки ворожого морського десанту. Дії сухопутного угруповання будуть підтримані всіма силами і засобами необхідними для запобігання вторгнення з моря. За наказом Командувача об'єднаних сил генерал-лейтенанта Сергія Наєва всі підрозділи, які задіяні до оборони морського узбережжя здійснюють постійні тренування з метою підвищення готовності до відбиття нападу", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Минулого тижня протягом двох днів поблизу Маріуполя свою підготовку підвищували авіаційні навідники армійської авіації, які наводили на морські цілі бойові та транспортно-бойові вертольоти, а саме Мі-24 та Мі-8.

"Проведений захід показав – авіаційні навідники готові до бойового наведення авіації на морські цілі і у взаємодії з екіпажами вертольотів забезпечать влучну стрільбу по противнику", - додали у відомстві.

Раніше під Харковом пройшли змагання на БТРах.