Гандзюк провела у реанімації лікарні півтори доби / фото facebook.com/uakateryna

Херсонську активістку, радницю міського голови Катерину Гандзюк, яка зазнала хімічних опіків після нападу, виписали з лікарні Херсона.

Про це повідомляє «Громадське» за посиланням на відділення реанімації Херсонської обласної клінічної лікарні, куди Гандзюк доставили після нападу. 

«Так, її виписали, вона забрала речі і поїхала», – сказав лікар.

Відео дня

Відтак, Гандзюк провела у реанімації лікарні півтори доби.

Читайте такожСлідство розглядає три версії нападу на херсонську активістку Гандзюк

Як повідомляв УНІАН, виконувачка обов’язків керуючого справами Херсонської міської ради Катерина Гандзюк потрапила до реанімаційного відділення обласної клінічної лікарні після нападу, який стався вранці 31 липня близько 08:30.

Коли жінка вийшла з під’їзду свого будинку, щоби йти на роботу, до неї підбіг якийсь молодик, одягнений у чорне. Він пирснув в обличчя Гандзюк кислотою з ємності, яку тримав у руках і швидко втік.

За інформацією лікаря-анестезіолога Харківської обласної лікарні Юрія Равелева, у чиновниці діагностовано понад 30% опіків тіла.

Після отримання результатів експертизи щодо речовини, якою облили Гандзюк, поліція переквалфікувала злочин із "Умисного тяжкого тілесного ушкодження" на "Замах на вбивство, вчинене з особливою жорстокістю".