Суд Харькова запретил протест против политики государства в соцсфере /wikimedia.org

Як повідомили в прес-службі Харківської міської ради з посиланням на заступника директора юридичного департаменту В'ячеслава Басараба, відповідне рішення 16 грудня прийняв Харківської окружний адміністративний суд, підтримавши рішення погоджувальної комісії Харківського міськвиконкому.

Читайте такожВ Україні можуть знизити тарифи на електроенергію в нічний час

«Обмежити право на збори шляхом заборони громадської організації «Історико-соціальний християнський громадський рух» в особі голови Олега Новікова та іншим учасникам цієї акції проведення 17 грудня 2014 року з 11:00 до 12:30 ходи за маршрутом: «Дзеркальний струмінь» по вул. Сумській (навпроти будівлі ХАТОБу), будівлю Харківської облдержадміністрації по вул. Сумської, будівля ХАТОБу по вул. Сумській в місті Харкові, з використанням засобів звукопідсилення, прапорів і транспарантів», - йдеться в постанові суду.

Відео дня

Заступник міського голови з питань розвитку та забезпечення життєдіяльності міста Ігор Терехов підкреслив, що подібні акції можуть стати причиною подальших провокацій і дестабілізувати ситуацію в місті.