REUTERS

На Луганщині бойовики терористичної організації «Луганська народна республіка» продовжують обстрілювати контрольовані владою населені пункти.

Про це УНІАН повідомили у прес-службі голови Луганської облдержадміністрації Геннадія Москаля.

Всього за добу зафіксовано 8 обстрілів із різного виду зброї. Населені пункти, що потрапили в зону вогню, — Станиця Луганська, Кримське, Щастя та Чорнухине.

Відео дня

Читайте такожЗа добу у зоні АТО поранені 3 військових

«У Станиці протягом дня та минулої ночі спалахували перестрілки з автоматів та кулеметів, у Щасті опівночі район теплоелектростанції обстріляли з автоматичного гранатомета, Кримське та Чорнухине кілька разів потрапили під мінометні та стрілецькі обстріли, — повідомив голова Луганської ОДА Геннадій Москаль. — Ніхто з мирних мешканців не постраждав, серйозних пошкоджень інфраструктури немає».

Крім того, вчора в м.Рубіжне на одному з підприємств правоохоронці виявили схованку з автоматом Калашникова, двома магазинами до нього, близько 200 патронів, 5 гранатів різного виду, а також камуфльований одягом та засоби гігієни. Очевидно, схованка була призначена для бойовиків із розвідувально-диверсійних груп, що періодично проникають на контрольовану Україною територію з «ЛНР» для вчинення диверсій.