Неизвестный пытался ограбить обмен валют / © Fotolia / romantiche

Чоловік, який загинув у результаті вибуху в Херсоні у пункті обміну валют, був грабіжником.

Як передає кореспондент УНІАН, за інформацією джерела у правоохоронних органах, за попередніми даними, загиблого звали Павло Рябов, він житель Херсону, 1989 року народження.

Читайте такожВ окупованому Криму закриють обмінники валюти

Відео дня

Також була підтверджена версія про те, що вибухи сталися в результаті спроби пограбування.

Розслідуванням встановлено, що молодик, який прийшов до обмінного пункту, підійшов до віконця обмінного пункту, дістав пакет і заявив, що касир має негайно покласти в пакет всі гроші, інакше він підірве на вулиці бомбу.

Після цих слів люди, які знаходилися всередині обмінника, почали вибігати на вулицю. Саме тому в момент вибуху крім грабіжника ніхто не постраждав. Про це слідчим повідомили свідки події в обміннику.

Читайте такожУ Миколаєві продавщиця вигнала з магазину озброєного грабіжника

Як повідомляв УНІАН, сьогодні близько 11.00 в центрі Херсона, на перехресті вулиць Белінського та Карла Маркса (біля Центрального ринку), у приміщенні пункту обміну валют стався вибух, загинув чоловік.

Слідство попередньо кваліфікувало подію за ч.3 ст. 187 КК України (розбій, поєднаний з проникненням у житло, інше приміщення чи сховища. Напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із насильством, небезпечним для життя чи здоров'я особи, яка зазнала нападу, або із загрозою застосування такого насильства).