Астролог назвала щасливчиків і лузерів 2019 року / фото 2018.pp.ua

Відомий астролог Василина Володіна зробила прогноз на 2019 рік. Експерт позначила чотири так звані покоління залежно від дат народження – "Зліт", "Вибір", "Виклик" і "Поза".

Астролог зазначила, що найщасливішими в 2019 році будуть люди з покоління "Зліт". Люди, які до нього належать, представлені в таблиці, передає "Главред".

Астролог розповіла, кому пощастить у 2019 році

"Представники покоління "Зліт" зараз на гребені часу. Подумайте, як ви можете застосувати вже наявні навички, знання, уміння, досвід у сучасній дійсності. Вони точно затребувані. Саме вам випаде більше можливостей для креативу, росту і розвитку. Просто дійте! Багато, активно, напружено працюйте. Рано чи пізно ви відчуєте, що час взяв під своє крило", - розповіла Володіна.

Відео дня

Лузерами року, за словами астролога, стануть люди, які належать до покоління "Виклик".

Астролог розповіла, кому пощастить у 2019 році

"Це покоління відстає. Ваш професійний досвід застаріває, ваш стиль життя сучасним не назвеш, світогляд місцями почав протухати. Досить нити і скаржитися, повторюючи фразу "от у наші часи..." і дивитися пенсіонерські програми", - зазначила Володіна.

Вона порадила поколінню "Виклик" якомога швидше вбудуватися в сучасну реальність і нарощувати свою інформованість про сучасний стан речей – читати новини, вникати в події, міркувати.

Читайте такожЗірковий час для Риб і попередження для Дів: гороскоп на тиждень

"Постарайтеся поглянути на себе з боку і зробіть висновки про те, в якому напрямку Ви могли б зростати. Від яких старих звичок або цілей варто відмовитися, на чому зробити акцент, куди направити сили. Відмовтеся від постійного спілкування з ровесниками і тими, хто теж потрапив у "Покоління Виклик". Частіше зустрічайтеся з тими знайомими і приятелями, хто перебуває на "Зльоті". Подумайте про те, в якій з нових галузей Ви могли б застосувати свої сили, розгляньте можливість швидкого отримання нового утворення або навичок. Припиніть критикувати сучасну моду, звички, звичаї, смаки і присвятіть вільний час не звичним заняттям, а новим – подивіться кіно-новинки останнього часу, зробіть те, чого не робили раніше ніколи, вважаючи це прерогативою "молодняка" - зіграйте в комп'ютерну гру, сходіть на танцювальний фестиваль, спробуйте нову кухню або швидкі знайомства і т. п.", - додала вона.

Для третього покоління – покоління "Вибір" 2019 рік буде нейтральним, зазначила Володіна.

Астролог розповіла, кому пощастить у 2019 році

"Складно охарактеризувати Вас чітко. У чомусь ви дитя цього часу, багато в чому відстаєте. Половина вашого життєвого досвіду застаріла й потребує перегляду, інша цілком застосовна і належить до ваших переваг. Ну, а сам потік подій буде ставити підніжки, давати надію на світле майбутнє. З цим можна працювати! Приємно, що ситуація небезнадійна – є й проблеми й шанси "перескочити" з успіхом для себе іншу сферу діяльності", - заявила астролог.

Ті, хто не знайшов себе у жодному списку, належать до покоління "Поза".

"Всі, хто народився з 1950 по 2001 роки, але не потрапив у попередні 3 групи, що перебувають в особливому положенні – вони в якомусь сенсі поза часом. Мода та віяння не впливають безпосередньо на їхнє життя, діяльність, успіхи, можливості або провали. Немає на кого нарікати, крім себе. Результати діяльності людей "Покоління Поза" в 2019-му році залежать лише від їхніх зусиль", - резюмувала Володіна.

Раніше астролог Влад Росс прогнозував, що друга половина листопада дасть багато енергії, динаміки, а також зростання амбіцій, особливо це стосується періоду з 11 по 16 листопада.