Астролог розповів, хто має найбільші шанси очолити церкву / Фото УНІАН

Єдину помісну українську церкву очолить людина, народжена під знаком Зодіаку Скорпіон.

"Раніше я схилявся до того, що це буде нинішній патріарх УПЦ Московського патріархату митрополит Онуфрій. Однак зараз я думаю, що набагато більше шансів обійняти цю посаду в іншого Скорпіона – митрополита Симеона (народився 3 листопада 1962 року; є єпископом УПЦ МП митрополитом Вінницьким і Панським, – Ред.)", – зазначив астролог Влад Росс у коментарі "Главреду".

Читайте такожУряд передавши Андріївську церкву в користування Вселенському патріархату

Відео дня

Астролог нагадав, що Митрополит Симеон народився у селі Райковці Хмельницької області. "Для нас людина, що народилася в населеному пункті з такою назвою, буде дійсно хорошим патріархом. Це дуже символічно – "буде рай", – упевнений експерт.

За словами Росса, в гороскопі митрополита Симеона Білий Місяць з висхідним вузлом місячної орбіти, що означає, що "цей священнослужитель може нести світло".

"Онуфрій – теж Скорпіон за знаком Зодіаку. Але все-таки цей Скорпіон – Симеон – більш підходить, і він є претендентом на перемогу", – резюмував він.

Раніше глава УПЦ КП Філарет заявив, що не буде самостійно висувати свою кандидатуру під час Об'єднавчого собору. Таке право є тільки у його членів. Він пообіцяв, що процедура на Соборі буде повністю відповідати церковним канонам.