Павло Глоба дав гороскоп на тиждень / фото rabstol.net

Цього тижня, згідно з прогнозом астролога Павла Глоби, корисно буде вирішувати всі найважливіші справи. Настав час вирішити проблеми, які більше не можна відкладати на потім.

Представникам багатьох Знаків доведеться справлятися з тиском самостійно, передає SlovoFraza.

Овен

Овнам астролог радить почати мислити позитивно. Якщо цього не зробити, то везінння відвернеться від них. У цілому все буде складатися в позитивних Овнів дуже сприятливо. В любовній сфері можна сміливо займатися спільними справами, вирушати в подорожі. Можуть з'явитися деякі проблеми у взаєминах, але вони не будуть катастрофічними. Потрібно бути більш терплячими й добрими. У фінансовій сфері Павло Глоба радить представникам цього Знаку не давати порожніх обіцянок і продовжити працювати на благо спільної справи. Життя Овнів на цьому тижні не зміниться, але люди цього Знаку зможуть істотно просунутися у підготовці ґрунту для цього процесу. Це дуже корисний час для покупок і фінансової активності, наповнений щастям.

Відео дня

Тілець

Тільцям потрібно проявити активність, але не варто сподіватися на допомогу оточення. Взагалі від людей буде виходити якийсь негатив, тому варто як слід захистити себе від чужої негативної енергетики. Для пошуку партнерів, другої половинки і друзів цей тиждень зовсім не підходить, але легкий флірт й романтика принесуть свої плоди. Астролог радить Тільцям розслабитися і плисти за течією, особливо в найкращий день тижня — неділю. Краще на цьому тижні не брати в борг і не давати в борг. Варто якомога обережніше витрачати гроші й не ігнорувати знижки, адже їх може не бути. Тим, хто не почав підготовку до Нового року, краще почати її негайно, тому що новорічний настрій подарує представникам цього Знаку багато позитиву й везіння.

Близнюки

Близнюкам Павло Глоба радить сподіватися на силу позитивного мислення. Вона допоможе їм привернути везіння у всіх сферах життя. Почати мислити позитивно варто вже від самого понеділка, тому що перші два тижні стануть найбільш продуктивними і позитивними. У кінці робочого тижня на Близнюків очікують раптові сварки й скандали, з'ясування стосунків та негаразди на роботі. На вихідних ситуація стабілізується. Варто побоюватися проблем з уважністю і пам'яттю, але це не означатиме, що варто просити допомоги в оточення. Самостійні Близнюки зможуть досягти набагато більших успіхів, ніж ті, хто звик працювати у команді. Представникам цього знаку Зодіаку Павло Глоба радить не сваритися й не сперечатися. Краще зайнятися тими справами, які дійсно мають високий рівень важливості.

Рак

Відгомони вкрай небезпечного дня - понеділка - будуть відчутні й в будь-який наступний день тижня — нудно Ракам не буде точно. Цих людей можуть постійно переслідувати різні проблеми. Варто відмовитися від великих придбань. Купувати подарунки до Нового року поки не варто. Це буде час спілкування та обміну досвідом. Корисними стануть зустрічі зі старими друзями, родичами. 18, 19 і 20 числа можна сміливо відвідувати корпоративи, гучні заходи. Це будуть три чарівні дні тижня, в які вдасться вирішити всі основні проблеми. На тижні можливі великі суперечки й полеміка.

Лев

Сприятливі дні для Лева цього тижня - п'ятниця й суботу. Павло Глоба відзначає вкрай високий рівень негативної енергетики у четвер. Це буде найнебезпечніший день тижня, в який не варто братися за важливі нові справи. Взагалі, цей тиждень у цілому не дуже добре підходить для нових починань, але в четвер це може коштувати Левам везіння на довгий термін. Це хороший відрізок часу для глибокого психологічного самоаналізу, для самокритики. Тиждень буде вдалим для роботи над собою, спілкування з людьми та інтелектуальної діяльності. На вихідних астролог радить Левам зайнятися домашніми справами, щоб відволіктися від переживань.

Читайте такожКому пощастить у 2019 році: любовний гороскоп для всіх знаків Зодіаку

Діва

У Дів цього тижня можуть утворитися нові негативні установки. Це зазвичай призводить до появи проблем або навіть до чорної смуги в житті, але не варто завчасно бити на сполох. Крім цих прийомів, корисним буде спілкування з людьми, колективна праця, обережність. Варто обмежити витрати на цьому тижні й не ризикувати. Дівам можна сміливо просити про допомогу друзів, близьких, коханих, родичів і колег. Позитивними будуть домашні справи, помірна фізична праця. Астролог радить Дівам частіше бувати на свіжому повітрі, а також тепліше одягатися. Імунітет Дів постраждає — є шанс захворіти й не встигнути зробити все заплановане.

Терези

Зірки і планети опиняться у найсильнішому дисонансі, який може зіпсувати не тільки цей день, але й всі наступні. Для того, щоб уберегти себе від небезпеки, Терезам потрібне вирішення нагальних проблем, завершення найважливіших завдань. За нові проекти поки братися не варто. Взагалі цей тиждень буде небезпечним для зміни обстановки, поїздок і покупок. З іншого боку, в амурних справах все буде на порядок краще. Терези будуть більш харизматичними і привабливими. Представникам цього Знаку варто бути більш товариськими й уважними до почуттів інших. Домашня атмосфера буде чарівною, тож не варто затьмарювати її роботою — всі справи потрібно залишати в офісі. Варто витратити більше часу на здійснення мрії.

Скорпіон

У Скорпіонів цього тижня є реально велика ймовірність зіткнутися з невдачами серед робочого тижня. У неділю буде день великого енергетичного сплеску, породженого планетами й зірками. Це буде прекрасний час для відпочинку, романтики і домашніх справ. В останній день тижня можна сміливо починати або продовжувати підготовку до майбутніх свят. Це буде тиждень творчих успіхів, прийняття неординарних рішень. У стосунках з людьми Скорпіонам варто проявляти обережність та дипломатичність. Варто йти на поступки, тому що допомога другої половинки буде незрівнянно корисною. На тижні можна займатися домашніми справами, придбанням меблів, переїздом і ремонтом.

Стрілець

У сфері кохання методикою залучення удачі буде просте взаєморозуміння і спілкування. Тиждень можна присвятити любовним пригодам. Сімейним Стрільцям і тим, хто вже у стосунках, краще не відмовляти в допомозі близьким й другій половинці. Не варто боятися прийняття важливих рішень, тому що в ці сім днів Стрільці будуть наділені особливими здібностями. Настав час сміливості і динаміки, помірного нахабства і жадібності. Можна без докорів совісті забирати більший шматок торта. Весь тиждень краще жити в русі, правильно розставивши пріоритети.

Козеріг

Козероги можуть стати вкрай неспокійними у період з 17 по 23 грудня. Також корисним буде спокійне спілкування з близькими людьми. Якщо безтурботність буде порушена сварками або спорами, то варто сісти за стіл переговорів. Те ж саме актуально й для стосунків ділового характеру. Самоаналіз — хороший спосіб докопатися до істини у ці сім днів. Козерогам потрібно подивитися вглиб себе й оцінити свої минулі вчинки правильно, знайти помилки та стати на шлях їхнього виправлення. Представникам цього знаку Зодіаку Павло Глоба радить брати на себе відповідальність за вчинки та рішення. Важливо вміти вчасно виявляти ініціативу й не забувати про те, що під лежачий камінь вода не тече.

Водолій

Цього тижня зірки й планети постараються зробити так, щоб кожен з нас зустрівся обличчям до обличчя зі своїми жахливими звичками. Водоліям буде дуже тяжко, тому що у цих людей подібних звичок може бути чимало. Найнебезпечніший день тижня — 18 грудня. Саме в цей день більшість негараздів може статися через актуалізацію негативної енергії планет. У коханні астролог радить Водоліям дати другій половинці більше свободи. Потрібно справлятися з поривами ревнощів. Будь-який прояв власництва буде розцінено вкрай негативно. 21 і 22 грудня зірки стануть більш позитивними, тому у ці дні можна буде проводити час разом. В інший час краще займатися роботою і домашніми справами.

Риби

Втілити мрії в реальність для Риб буде просто цього тижня. Йдеться про 19, 20 та 23 грудня — три найбільш сприятливі дні. 21 числа зірки будуть не в настрої. Тому життя представників цього Знаку стане менше світлим. На цьому тижні можна змінювати обстановку, їхати в коротку відпустку, здійснювати дорогі покупки. На роботі можна зайнятися плануванням й простими дорученнями. Цей тиждень буде справді сприятливим і продуктивним для спілкування з протилежною статтю. Рибам, які вже перебувають у стосунках, можна використати свою харизму для підвищення успіху в справах. Чарівності Риб не буде межі, а це не найкраща новина. У ці сім днів можна вдало вирішити конфлікти всередині сім'ї й у стосунках. Це буде початком нової позитивної ери.

Раніше астролог Влад Росс назвав чотири знаки Зодіаку, які будуть щасливцями грудня 2018 року. Серед них – Водолії, Леви, Тільці та Скорпіони.