Аласанія збирається оскаржувати своє звільнення в суді / фото УНІАН

Голова Національної суспільної телерадіокомпанії України Зураб Аласанія, якого відсторонили від посади, заявив, що буде оскаржувати рішення про своє звільнення.

Читайте такожСтало відомо, хто буде виконувати обов’язки Аласанії

Про це йдеться у сюжеті ТСН.

"Це не перша спроба, справді. Тому що давно, декілька років вже, дратує їх і схема, дратує їх неконтрольованість новин, взагалі неконтрольованих ніким. Навіть я не втручаюсь, як голова правління. А вони наполягають: "Або ти втручайся, або ми будемо втручатися". Хоча вони не мають права на це", - розповів журналістам Аласанія.

Як повідомляв УНІАН, 31 січня наглядова рада Національної суспільної телекомпанії України достроково розірвала контракт з головою правління телекомпанії Зурабом Аласанією. Контракт був розрахаваний на 4 роки, Аласанія вступив на посаду 15 травня 2017 року.

Офіційною причиною розірвання угоди назвали дуже стисло "порушення умов контракту". Сам Зураб Аласанія на своїй сторінці у Facebook оприлюднив частину проекту рішення. Там, зокрема, керівнику "Суспільного" закидають відсутність на каналі широкого висвітлення подій за участі президента. Голова наглядової ради наразі нічого не коментує.