Названо чотири несприятливі дні в лютому / фото rabstol.net

Астрологи виділили найбільш несприятливі дні у лютому, коли негативні думки можуть накривати нас, немов лавина.

У ці тяжкі дні маленькі, за словами астрологів, сумніви стають великими страхами, а образи перетворюються на серйозні сварки та конфлікти, передає SlovoFraza.

12 лютого — день ліні та апатії

Відео дня

Місяць буде перебувати в Тельці. Активний ріст Місяця погано поєднується зі спокійною енергетикою Землі. Не буде жодного активного аспекту між планетами, тому дисонанс і дисгармонія стануть ще більш помітними. Все може валитися з рук, наче сам Всесвіт проти нас. Деяким людям може здатися, що вони стали більш вразливими і неспокійними. У такі дні варто братися тільки за найпростіші справи і не ставити перед собою амбітних цілей.

16 лютого — день усамітнення

Зростання Місяця у Раку і повний спокій планет — причина розвитку у людей депресивного настрою. Стихія Води вимагатиме від нас спокою і самодостатності. Цей день чинитиме негативний вплив на вразливих людей, залежних від оточення, кажуть астрологи. Це стосується дітей, хворих людей, закоханих.

"Всесвіт захоче, щоб ви надали допомогу самі собі, налаштувавшись на усамітнення й особисті справи. Якщо гнатися за спілкуванням і намагатися комусь сподобатися, то ефект буде у переважній більшості випадків прямо протилежним. Робити добро стоїть тільки для себе і для тих, хто точно оцінить це", - кажуть астрологи.

Читайте такожГороскоп на лютий 2019: Тільцям щаститиме, а на Овнів чекає апокаліпсис

19 лютого — повний місяць у Леві

За словами астрологів, в цей день місячна енергія виявиться максимальною. Свого піку вона досягне під час перебування Місяця у Леві. Це означає, що варто уникати імпульсивності у цей день.

19 лютого найбільші проблеми чекають агресивних людей з розвиненим почуттям егоїзму. Згідно з місячним календарем, найбільш небезпечним часом дня буде ранок, тому що всі основні непорозуміння відбудуться в першій половині дня. Астрологи рекомендують остерігатися порожніх обіцянок й нав'язливих людей.

27 лютого — день перепадів настрою

Цей день поганий тим, що він абсолютно непередбачуваний. Щербатий Місяць і Стрілець — дві протилежності, які взагалі не поєднуються один з одним. У цей день життя буде схоже на американські гірки, кажуть астрологи. Єдиний шанс хоч якось досягти успіху або залишитися на плаву — змиритися з тим, що контролювати своє життя не вийде повною мірою. Потрібно буде сподіватися лише на волю випадку, намагаючись прийняти те, що обере для вас Всесвіт.

Раніше астролог Павло Глоба назвав три знаки Зодіаку, на представників яких у лютому 2019 року чекають несподівані сюрпризи та подарунки долі.