Відомий астролог Павло Глоба назвав три знаки Зодіаку, представників яких у лютому 2019 року чекають несподівані сюрпризи та подарунки долі.

Читайте такожАстролог назвавши щасливчиків та лузерів лютого: гороскоп для всіх знаків Зодіаку

Для людей, народжених під знаком Тельця, у першій половині лютого 2019 року настане воістину золотий час. У цей період не зайвим буде зайнятися самореалізацією, втіленням потаємної мрії. За словами Павла Глоби, особливо пощастить представникам творчої професії: їх чекає невичерпне джерело творчості та натхнення.

Відео дня

Левам лютий обіцяє приємні сюрпризи та подарунки долі. До хвилюючих несподіванок слід бути готовим до останньої третини місяця. Астролог підкреслив, що саме в цей час Леви здатні на яскраві зміни, які справді зможуть зрушити гори. Павло Глоба рекомендує ставити перед собою нові цілі і завдання, а також обов'язково рухатися далі.

І нарешті Стрільцям лютий-2019 готує приємні зміни і позитивний настрій. Представникам цього знаку Зодіаку зірки подарують упевненість і відчуття власного комфорту. Однак і самим Стрільцям слід докласти зусиль у цьому напрямку,  головним, для досягнення результату, стане сила позитивного мислення. Павло Глоба рекомендує слідувати своїм життєвим принципам, спілкуватися з позитивними людьми, а також уникати брехунів і лицемірів, пише kruto.online.