Cуд продовжив Зайцевій та Дронову тримання під вартою / Фото NewsRoom

Київський районний суд Харкова продовжив обвинуваченим у скоєнні смертельної ДТП Олені Зайцевій та Геннадію Дронову тримання під вартою на 60 діб. 

Читайте такожМоторошна ДТП у Харкові: одному з обвинувачених під час суду викликали швидку (фото)

Таким чином, Зайцева та Дронов перебуватимуть під вартою до 4 квітня без можливості внесення застави, передає "Громадське".

Відео дня

Захисники обох обвинувачених просили змінити запобіжний захист на домашній арешт із носінням електронного браслета, проте суд відхилив це клопотання.

Адвокат Дронова Сергій Перепелиця під час засідання клопотав про відвід судді Віктора Попраса, проте це клопотання також відхилили.

Як повідомляв УНІАН, 8 жовтня 2017 року в Харкові на перехресті вулиці Сумської та провулку Мечникова відбулося зіткнення «Лексуса» 20-річної Олени Зайцевої, який рухався на червоне світло світлофора з перевищенням дозволеної швидкості, та автомобіля «Фольксваген Туарег», за кермом якого перебував 49-річний Геннадій Дронов. Після зіткнення «Лексус» вилетів на тротуар і збив 11 пішоходів. На місці загинули п'ять людей, ще одна людина померла від травм у лікарні.

Суд взяв під варту Дронова та Зайцеву на час проведення розслідування у справі. Перші аналізи показали наявність в організмі Зайцевої опіатів.