Оперативники спецслужби затримали поліцейського / facebook.com/SBULviv

У Львові вчора, 12 лютого, затримали співробітника патрульної поліції під час одержання хабара у розмірі 1,2 тис. доларів, який він вимагав від львів’янина за повернення посвідчення водія, яке було вилучене за водіння у нетверезому стані.

Як повідомили УНІАН у прес-службі управління СБУ у Львівській області, старший інспектор відділу адміністративної практики управління патрульної поліції Львова вимагав від місцевого мешканця 1,2 тис. доларів за повернення посвідчення водія, що було вилучене за водіння у нетверезому стані.

Читайте такожУ Львові на хабарі затримали посадовця міграційної служби

Відео дня

«Оперативники спецслужби затримали поліцейського після одержання усієї суми неправомірної вигоди. Операція із затримання хабарника проводилася спільно зі слідчими ДБР, під процесуальним керівництвом військової прокуратури Західного регіону та за сприяння УПП Львова», - зазначається у повідомленні.

У межах відкритого кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 КК України (Одержання хабара в особливо великому розмірі або службовою особою, яка займає особливо відповідальне становище,- карається позбавленням волі на строк до дванадцяти років з конфіскацією майна) тривають слідчі дії.

Вирішується питання про повідомлення затриманому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Раніше у Кривому Розі посадовця Держвиконслужби затримали на хабарі в півмільйона гривень.