У Сімферопольському СІЗО у дружини українського активіста Володимира Балуха Наталії не прийняли передачу, повідомляє Кримська правозахисна група.

Читайте такожПравозахисники: Балуха проти його волі етапували з керченської колонії до СІЗО Сімферополя

За словами Наталії, зазначають правозахисники, відмову прийняти посилку для українця співробітники СІЗО пояснили тим, що нібито документи на Балуха досі не надруковані, пише Радіо Свобода.

«З середи (13 лютого), за три робочих дні, відповідальним за прийом передач не надіслали необхідні документи, а в суботу і неділю начальство не працює», – цитують дружину Балуха правозахисники.

Як повідомляв УНІАН, 13 лютого Кримська правозахисна група повідомила, що Володимира Балуха етапували з керченської колонії в СІЗО Сімферополя, імовірно, для участі у судовому засіданні, його захисники намагаються з'ясувати причини етапування активіста з керченської колонії.

За інформацією правозахисників, касаційне подання подав заступник прокурора Криму Сергій Булгаков, колишній співробітник української прокуратури АР Крим, щодо якого відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 111 КК України (державна зрада).