Зайцева виступила в суді / фото NewsRoom

У дебатах у справі про ДТП в Харкові на Сумській виступила обвинувачена Олена Зайцева.  

Вона визнала усі інкриміновані їй пункти порушень ПДР, повідомляє "МедіаПорт".

Читайте такожАварія із шістьма жертвами у Харкові: захист просить визнати водія Volkswagen невинуватим

Відео дня

"Я визнаю усі пункти порушень ПДР, які мені інкримінуються в обвинувальному акті. Я відчуваю свою провину. Звісно, я ніколи не сяду більше за кермо, про це не може бути й мови. Я дійсно щиро каюся, саме тому я визнаю усі позови. Я буду намагатися з родиною погасити їх у міру своїх можливостей. Я готова відповідати й нести покарання, яке мені призначить суд. У мене все, дякую", — сказала фігурантка ДТП Зайцева.

Наразі у дебатах виступає її захист. 

Як повідомляв УНІАН, 8 жовтня 2017 року в Харкові на перехресті вулиці Сумської та провулку Мечникова сталося зіткнення «Лексуса» 20-річної Олени Зайцевої, який рухався на червоне світло світлофора з перевищенням дозволеної швидкості, та автомобіля «Фольксваген Туарег», за кермом якого був 49-річний Геннадій Дронов. Після зіткнення «Лексус» вилетів на тротуар і збив 11 пішоходів. На місці загинули п'ять людей, ще одна людина померла від травм у лікарні.

Суд взяв під варту Дронова та Зайцеву на час проведення розслідування у справі. Перші аналізи показали наявність в організмі Зайцевої опіатів.