З'явився гороскоп на тиждень / фото rabstol.net

Астролог Влад Росс склав гороскоп на 1-7 квітня.

Він розповів, чого слід остерігатися і як з користю провести цей тиждень, пише "Главред".

За словами астролога, на нас чекає місяць дорожньо-транспортних пригод, особливо обережними потрібно бути на початку квітня.

Відео дня

"У цей час Марс увійде в Близнюки. А Марс – це планета, пов'язана з катастрофами, складними ситуаціями, Близнюки – це дорога. Тобто на нас чекає місяць дорожньо-транспортних пригод, почастішають порушення правил дорожнього руху та аварійні ситуації в дорозі. Тож варто бути готовими до збільшення кількості нещасних випадків, зокрема, перевищення швидкості буде вельми небезпечне. Слід бути уважними та обережними протягом усього квітня", – попередив астролог.

Читайте такожГороскоп на тиждень: астрологи розповіли, що чекає на кожен знак Зодіаку

Разом з тим, 1-4 квітня – час розслаблення й романтики.

"У цей період буде спостерігатися проходження Місяця, Нептуна, Меркурія по Венері, тому чотири дні варто присвятити милуванню природою, спогляданню картин та інших шедеврів мистецтва, а також творчості. Це буде найкращий час для творчих людей", – зазначив він.

Росс нагадав, що 5 квітня молодик, в цей день сміливо можна загадувати бажання, будувати плани, продумувати проекти і писати бізнес-плани.

За словами астролога, 6 квітня Місяць зійдеться з Ураном, що також буде сприяти побудові планів і навіть чогось фантастичного.

Останній день тижня буде несприятливим для важливих зустрічей і великих покупок.

"7 квітня – складний день, коли можливі труднощі в реалізації намічених цілей і непрості ситуації. Сонце буде в квадратурі з Плутоном і Сатурном. Тому в цей час я б не рекомендував призначати важливі зустрічі. Також варто відмовитися від великих покупок у ці дні. Час не сприяє початку бізнесу і відкриттю підприємств", – резюмував він.

Як раніше прогнозував астролог Влад Росс, на Володимира Зеленського чекає перемога у другому турі президентських виборів.