Зеленський лідирує, за даними ЦВК / колаж УНІАН

Зірки обіцяли Володимиру Зеленському величезне везіння у першому турі президентських виборів, однак результат перевершив усі прогнози.

Про це у коментарі "Главреду" розповів астролог Влад Росс. "Зокрема, я не очікував, що молодь (а електорат Зеленського – це, як відомо, в основному люди до 40 років) прийде на виборчі дільниці у такій кількості. Як би там не було, молодь України показала, що вона насправді є", - сказав він.

За словами Росса, друге місце Порошенка – це аж ніяк не чесний результат.

Відео дня

Читайте такожГороскоп на тиждень: астрологи розповіли, що чекає на кожен знак Зодіаку

"У його гороскопі зірки сприяли в цей день величезним фальсифікаціям. Я переконаний, що результат першого туру сфальсифікований – рейтинг Порошенка "роздули" до 20%", - пояснив астролог.

Росс зазначив, що якщо аналізувати гороскопи обох кандидатів, які виходять у другий тур президентських виборів, а також положення планет для кожного з них конкретно 21 квітня, то можна сказати точно: у другому турі на Петра Порошенка чекає повний розгром. Навіть якщо він спробує сфальсифікувати вибори, йому це не допоможе.

"На місці Порошенка я б взагалі знявся з виборчих перегонів, щоб не ганьбитися у другому турі. 21 квітня він може програти Зеленському з результатом 70/30. 60/40 – це максимально сприятливий для нього результат, на який він може розраховувати", - додав експерт.

На Володимира Зеленського, за прогнозами Росса, чекає перемога у другому турі.

"У його гороскопі на цей період все вказує на зірковий час в його долі. Ще влітку минулого року я говорив, що Зеленський буде президентом, і я не відмовляюся від своїх прогнозів. Зірки сприяють найсприятливішим для Зеленського сценаріям. Тож фальсифікатори не зможуть наздогнати за везінням Зеленського", - заявив він.