Внаслідок ДТП загинув військовослужбовець / фото dumskaya/npu.gov.ua

Київський районний суд Одеси заарештував водія, підозрюваного в скоєнні смертельної ДТП в Одесі, що призвела до загибелі військовослужбовця Національної гвардії.

Про це повідомляє прес-служба суду.

За версією слідства, водій автомобілю «OPEL» з європейською реєстрацією, рухаючись по проспекту Добровольського, грубо порушив правила дорожнього руху.

Відео дня

Читайте такожУ поліції назвали ім'я загиблого у ДТП нацгвардійця - йому було 22 роки

Так, підозрюваний, здійснюючи рух на заборонений сигнал світлофора (жовтий), скоїв зіткнення із двома автомобілями. Від удару його транспортний засіб відкинуло на тротуар, де у цей час перебували люди. Внаслідок ДТП загинув військовослужбовець. Ще двоє нацгвардійців та троє пасажирів автомобілю «OPEL» отримали важкі травми.

«Розглянувши клопотання правоохоронців, слідчий суддя задовольнив його. Підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на строк 60 днів без можливості внесення застави», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв УНІАН, 30 березня в Суворовському районі Одеси в результаті ДТП загинув військовослужбовець, ще п'ять осіб госпіталізовано. Зокрема, на перетині вулиці Кишинівської та проспекту Добровольського зіткнулися автомобілі Opel Omega і Mercedes. На місці загинув один військовослужбовець, п'ять чоловік - двоє нацгвардійців і троє цивільних - травмовані. Також у поліції заявили про затримання водія-порушника.