Автомобіль "на європейських номерах" поспішав на жовтий" / фото dumskaya/npu.gov.ua

В Одесі постраждалі у ДТП, в якій загинув військовослужбовець, двоє його колег знаходяться в тяжкому стані, медики борються за їх життя.

Читайте такожУ Києві АТОшнику відірвало руку сміттєвозом - ЗМІ

Як повідомили УНІАН в Головному управлінні Національної поліції в Одеській області, сьогодні в Суворовському районі міста в ДТП іномарка вчинила наїзд на піший патруль правоохоронців.

Зокрема, троє військовослужбовців Південного оперативно-територіального об'єднання Національної гвардії України несли службу з охорони громадського порядку. Один з них – Віталій Флоря, 1996 року народження, загинув на місці. Ще двоє зазнали важких травм.

Як зазначив радник начальника регіонального главку Нацполіції Руслан Форостяк, за попередніми даними, автомобіль "на європейських номерах" поспішав на жовтий". На великій швидкості дана іномарка, зіткнувшись з іншим авто, втратила керування, вилетіла на тротуар, де знаходилися військовослужбовці.

"Двоє з наряду - у важкому стані, за їх життя борються медики. В авто "євробляхера" перебувала жінка і неповнолітня дитина. Сам водій і його пасажири живі, проте зазнали тілесних ушкоджень та направлені до медичного закладу", - повідомив Форостяк.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні ввечері в Суворовському районі Одеси в результаті ДТП загинув військовослужбовець, ще п'ять осіб госпіталізовано. Зокрема, на перетині вулиці Кишинівської та проспекту Добровольського зіткнулися автомобілі Opel Omega та Mercedes. На місці загинув один військовослужбовець, п'ять осіб - двоє нацгвардійців і троє цивільних - травмовані.

Також у поліції заявили про затримання водія-порушника.