Примадонна відреагувала на трагедію в "Шереметьєво" / фото instagram.com/alla_orfey

Відома російська і радянська співачка Алла Пугачова рідко публікує пости в Instagram, але вона не змогла не прокоментувати трагедію, яка  сталася 5 травня в "Шереметьєво", де пожежа на борту літака забрала життя десятків людей.

"Горе яке! Не приведи Господь. Сумуємо", - написала Примадонна й опублікувала скорботну картинку.

У коментарях більшість користувачів висловлюють слова підтримки постраждалим та родичам загиблих пасажирів.

Відео дня

Читайте також"Чому я старію, а ви - ні?": Алла Пугачова здивувала мережу новим фото

Як повідомлялося, в неділю, 5 травня, пасажирський літак Superjet-100, який прямував з Москви до Мурманська, здійснив аварійну посадку в аеропорту "Шереметьєво". Лайнер подав сигнал лиха після вильоту і став заходити на вимушену посадку. Він не зміг приземлитися з першого разу, з другої спроби вдарився шасі, а потім носом об смугу і загорівся.

За останніми даними, із 78 пасажирів загинуло 37. Всього на борту літака перебували 78 осіб - 73 пасажири і п'ять членів екіпажу. У Московському міжрегіональному управлінні слідчого комітету на транспорті підтвердили загибель 41 людини.

За фактом аварійної посадки та загоряння літака порушено кримінальну справу за частиною 3 статті 263 Кримінального кодексу РФ («Порушення правил безпеки руху і експлуатації повітряного транспорту, що призвело з необережності смерть двох і більше осіб»). Основна версія загоряння на борту літака - влучання блискавки.