Співачка вже перебуває на території України / фото facebook.com/pg/DPSUkraine

У Державній прикордонній службі спростували заяву одеського клубу Ibiza про заборону в'їзду в Україну російській співачці Олені Темніковій, виступ якої сьогодні ввечері мають намір зірвати активісти.

Читайте такожІван Дорн і гурт "Гриби" стали номінантами на премію MTV від Росії

Про це УНІАН повідомив помічник голови Державної прикордонної служби України Олег Слободян.

Відео дня

«Інформація не відповідає дійсності. Не знаю, на чому ґрунтується заява клубу ... У нас не було підстав не пропускати дану громадянку в Україні, оскільки у нас не було для цього причин», - сказав Слободян.

Зокрема, він пояснив, що прикордонники не отримували відповідного документа від СБУ, згідно з яким Темніковій заборонено в'їзд в Україну.

«Темнікова вже перебуває в Україні», - сказав Слободян.

Як повідомляв УНІАН, в Одесі активісти заявили про намір зірвати концерт в елітному розважальному закладі російської співачки Олени Темнікової, яка підтримала окупацію Криму Росією.

Концерт має відбутися в Ibiza Beach Club, розташованому на узбережжі Чорного моря, на пляжі Аркадія.

У свою чергу адміністрація Ibiza Beach Club розмістила на своїй сторінці у Facebook відкритого листа президенту Володимиру Зеленському. У ньому говориться, що сьогодні відбудеться сезонне відкриття клубу, на яке запрошено Темнікова.

У листі, зокрема стверджується, що перший заступник голови Державної прикордонної служби України Юрій Гресько нібито дав «усне незаконне розпорядження прикордонній службі України» - не впускати Темнікову в Україні.

Довідка УНІАН. Російська співачка Олена Темнікова народилася 18 квітня 1985 року в Росії. Колишня учасниця групи Serebro.