Активісти заявили про готовність зірвати виступ російської співачки Олени Темнікової, яке заплановане на п'ятницю, 24 травня, о 22:00, в одеському нічному клубі «Ібіца».

Читайте такожЗеленський озвучив свою позицію про гастролі російських артистів в Україні

Відбудеться це в тому разі, якщо відповідні заходи не зробить СБУ, регіональне управління якої напередодні, 23 травня, з заявою ще раз звернувся, зокрема, лідер організації «Вуличний фронт» Дем'ян Ганул.

У той же час в соцмережах з'явився анонс заходу під назвою: «Одеса проти путінської фанатки Темнікової». Активісти закликають городян озброїтися палицями і не дати виступити одному з «голосів Кремля». Вони також обурені позицією власників приватного елітного клубу «Ібіца», які відкривають сезон з виступу «пропутінської співачки». При цьому реклама закликає: «Наживо поспілкуватися з однією з найзатребуваніших поп-артисток на просторах СНД».

Ганул повідомив, що раніше активісти патріотичних організацій проводили бесіду з адміністрацією нічного клубу Ibiza Beach Club, а також звернулися до СБУ. Проте концерт досі не скасували.

«Вона обожнює керівництво РФ і Путіна, що вбив десятки тисяч українців. Хіба такі "артисти" мають виступати в українській Одесі? Якщо хто забув, то у нас війна вже шостий рік, цю війну розв'язала Російська Федерація», - написав активіст на своїй сторінці в Facebook.

Як повідомляв УНІАН, одеські активісти вже зірвали кілька концертів українських та російських гастролерів.