Позняков був убитий попутниками, яких підібрав по дорозі до Києва / фото: radpoznyakov.com

Києво-Святошинський суд Київської області засудив до довічного ув'язнення Дмитра Голуба, обвинуваченого у вбивстві водія BlaBlaCar львів'янина Тараса Познякова.

Як повідомляє Zaxid.net, 28 травня його визнали винним у розбої, незаконному зберіганні вогнепальної зброї, заволодінні транспортним засобом і вбивстві.

Вирок суддя оголошував майже дві години. Голуб може оскаржити його впродовж 30 днів.

Відео дня

Сам Голуб, як зазначається, назвав винесений вирок "цирком", заявивши, що суд порушив його громадянські права і присудив довічне позбавлення волі.

На запитання, куди він сховав тіло Познякова, Голуб відповів: "Яке тіло? Ви що, здуріли? Тарас десь засмагає, а мені тут довічне позбавлення волі". При цьому він також нецензурно висловлювався в бік батька Тараса Познякова - Олександра.

Нагадаємо, 25-річний водій зі Львова Тарас Позняков зник на початку квітня 2016 року після поїздки з попутниками від пошукового сервісу BlaBlaCar. Слідство припустило, що водій був убитий з метою заволодіння його автомобілем Audi. Сам автомобіль був знайдений пізніше в одному із гаражних кооперативів у передмісті Києва.

4 серпня 2016 року поліція в Хмельницькій області затримала Дмитра Голуба за підозрою у вбивстві водія з онлайн-сервісу BlaBlaCar Тараса Познякова.