Управителем резиденції став Олексій Вороненко - директор компанії ТОВ Скомпані / фото УНІАН

Новим управителем «Національного парку України «Межигір'я» став Олексій Вороненко, який був помічником депутата Євгена Мураєва.

Про це на своїй сторінці у Facebook написала журналістка програми «Схеми» Наталія Седлецька.

Переможця конкурсу на управління арештованим Межигір'ям оголосив сьогодні, 29 травня, тендерний комітет Агентства з управління корупційними активами.

Відео дня

Читайте такожЗаарештовану резиденцію Януковича "Межигір'я" не планують виставляти на продаж

«Знайомтесь, новий управитель колишньої резиденції Януковича «Межигір’я» - Олексій Вороненко. Помічник проросійського депутата Євгена Мураєва, давнього соратника Віктора Януковича. Політолог, частий гість медведчуківських каналів NewsOne та 112», - написала вона.

За її даними, Вороненко - директор компанії ТОВ Скомпані.

«Попри численні застереження, чиновники АРМИ не зважили на те, що це маловідома компанія, без відповідного досвіду. Як і на те, що її директор тісно пов'язаний з регіоналами», - додала журналістка.

Як повідомляв УНІАН, у середу, 29 травня, резиденцію закрили для відвідувачів через загрозу рейдерського захоплення та провокацій.

Нацагентство з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів (АРМА) майже рік намагалося обрати нового управителя «Межигір'я». Чотири спроби організувати тендер провалилися, оскільки потенційних власників відлякували борги парку.