Прем’єр-міністр відреагував на промову Мосейчук / фото УНІАН

Найкращою реакцією на провокації ботів у мережі є ігнорування. Про це в ефірі програми "Право на владу" на телеканалі "1+1" заявив прем’єр-міністр Володимир Гройсман.

Ведуча шоу Наталка Мосейчук розповіла, що її знову в соцмережах атакують боти, передає ТСН.

"Я так зрозуміла, що запрацювали ботоферми – їм накинули грошей до парламентських виборів", - пояснила вона. І зачитала коментар про "повне розчарування" і "Скабєєва відпочиває", а також звинувачення в продажності. "Тобто можна обзиватися, а потім так: боженько, що ж ви говорите! Кіберполіція, можливо, ви щось зробите? Ну, просто вже набридло", - зізналася Мосейчук.

Відео дня

Читайте також"Горіть ви у пеклі зі своїми співчуттями!": ведуча у прямому ефірі влаштувала "рознос" політикам через стан справ на передовій (відео)

Вона запропонувала політикам гроші, які витрачаються на ботоферми, білборди та рекламу в поштові скриньки – скерувати на благочинність і допомогти хворим дітям, яким прості українці збирають необхідні для лікування за кордоном суми. "Говоріть людською мовою, поважайте людей і пустіть це все на трансплантацію, яка досі не запрацювала у нас", - заявила ведуча.

При цьому її колега в студії Сергій Іванов зауважив, що "ніхто не припинить", оскільки є реакція, а отже, такі дії досягли своєї мети, й соромно ботам не буде. "Це зайвий раз доводить, що ця політика є ефективною – їм ще більше наріжуть грошей", - вважає він.

Присутній у студії прем’єр-міністр також відреагував на промову Мосейчук. "Я хочу сказати, що те, що вам пишуть – то дурниці. Просто не читайте", - порадив він. "Я давно так роблю", - додав він.