Епіфаній привітав українців з Днем Конституції / фото facebook.com/epifaniy

Настоятель Православної церкви України митрополит Епіфаній привітав Українців з днем Конституції та побажав шанувати права та свободи, надані Господом та гарантовані Конституцією.

Про це священнослужитель написав у себе на Facebook.

Читайте такожУкраїна сьогодні святкує День Конституції

Відео дня

"Дорогі брати і сестри! Вітаю Вас із Днем Конституції України. Ми як християни керуємося у житті законом Божим – Біблією, а як громадяни своєї країни дотримуємося основного закону держави – Конституції", - йдеться в зверненні Митрополита.

Він зазначив, що в преамбулі Конституції йдеться про те, що Верховна Рада України ухвалила її від імені українського народу, усвідомлюючи відповідальність перед Богом.

"Цю відповідальність за справедливість, рівність та розвиток незалежної демократичної держави несе кожний громадянин України, адже коли хтось не дотримується Божих заповідей, то руйнує свою душу, а якщо зневажає закони державні – шкодить власній країні", - написав Епіфаній.

"У цей день я бажаю всім нам шанувати права та свободи, які надані нам Господом та гарантовані Конституцією. Творімо щасливе майбутнє у правовій державі разом, із Божою допомогою!", - додав він.

Нагадаємо, раніше зі святковим днем українців привітав президент Володимир Зеленський.

Як повідомляв УНІАН, в Україні сьогодні, 28 червня, відзначають державне свято - День Конституції - 23-ю річницю з моменту набуття чинності Конституції держави.